středa 27. ledna 2010

SALE SALE SALE!

Hi there :P

Hraje mi tu Pixie Lott - Boys and Girls a upřímně..chce se mi tancovat! Zítra jdu na ples, takže bude i šance :). Budu si brát šatičky půjčené od kamarádky a snad vám je budu muset i vyfotit. Jsou krásné, takové jednoduché ale krásné!
Jak jsem již psala, včera jsem byla s mamkou nakupovat. Nevím, kdo mi to zase nakukal, že H&M v Pardubicích je už otevřené. Samozřejmě, že se otevírá až na jaře, takže nám s mamkou maličko poklesl úsměv, ale my si nákupy a všechny ty slevy nenechaly zkazit.
Bylo to krásné poledne i odpoledne. Komu by se to také nelíbilo ulít se ze školy :P. Koupila jsem si krásný prstýnek v SIX jern za 60 Kč! A za stejnou cenu i takové slabší legíny, které sice na fotce (dole) vypadají jako silné silonky..ale není tomu tak :D. A pak jsem v Orsay našla i světříček s krátkým rukávem s necklacem (odnaučte mě používat anglické názvy!), který k tomu už byl. 2 v 1 prostě :).
A abych nezapomněla..dnes jsem dokoupila všechny komponenty na řetízky, náramky atd. a v pátek se dám do díla..a něco po dlouhé době opět vyrobím. Samozřejmě potom vyfotím a ukážu :) mám plnou hlavu nápadů!

5 komentářů:

  1. prstienok je krasny!!:-)
    Prosim ta ako si si vytvorila ten nadpis blogu? Velmi sa mi paci, chcela by som nieco podobne pekne, ale jednoduche.len neviem ako na to...:-(
    Dakujem

    OdpovědětVymazat
  2. Krásný prstýnek! =) A za skvělou cenu, hned bych z něj měla ještě větší radost! =)

    OdpovědětVymazat
  3. Strasne se mi libi jak prstynek, tak nahrdelnik:)

    OdpovědětVymazat
  4. Jelikož na kytičkových prstýnkác ujíždím, tak se mi ten tvůj moc líbí.

    OdpovědětVymazat
  5. uha..novy blog...tesim sa:)

    ten prstienok je zlaty,,podobny mam doma a musim sa prinzat ze v poslednej dobe ulietam na takychto velkych prstienkoch

    OdpovědětVymazat