neděle 21. února 2010

Už se vážně odstěhuju do teplých krajin!..

Nejraději bych se zahrabala hluboko pod zem..nebo peřina by možná stačila a tam přečkala tu nekonečnou zimu. Opravdu už se nemůžu dočkat období balerínek, lehkých bundiček a svetříků! Další mé přání by bylo mít nějaké volno. Protože teď je to samé učení, tréninky a když se neučím nebo netrénuju tak se s kamarádkama bavíme na plesech. Ale o tom až příště :). To je totiž zase uplně jiná kapitola. Teď tu pro vás mám pár fotek z jednoho studeného lednového dne..brrr!




Nashle..já si jdu dál zpívat Russian Roulette od Rihanny se svou desetiletou sestřičkou, ketrá zítra s touto písní bude soutěžit ve škole :D

11 komentářů:

  1. no ja si uz uzivam prazdniny kt. mi v piatok zacali:))
    outfit je taky nudny,ale v zime aj ja chodim tak o nicom oblecena,takze v poho

    OdpovědětVymazat
  2. Já už jsem bohužel jarní prázdniny měla :) a souhlasím s tebou. Nudné počasí a období se odráží i v mých outfitech :/

    OdpovědětVymazat
  3. no tak tak...saty su z tallyho..ale zips mam presity,lebo ten co tam bol mi prisiel strasny!

    OdpovědětVymazat
  4. Máš úžasné nohy a na nich úžasné legíny! =)

    OdpovědětVymazat
  5. tak ja uz mam ted jaro:D. dneska jsem vyrazila v platenkach a jarnim sacku a chvilema mi bylo odpoledne vedro!(pod to sako jsem se teda nabalila, ale stejne mi to pocasi ted zlepsuje naladu)

    OdpovědětVymazat
  6. moje řeč.. už aby tu bylo aspoň to jaro :D no a jinak krásný fotky.. máš krásný oči :)

    OdpovědětVymazat
  7. Krásný kabátek, moc ti to sluší!

    OdpovědětVymazat
  8. juu, ty jsi drobinek! ani jsem si te poradne nestihla na plese prohlednout. na te posledni fotce se nadherne usmivas! a jakapak pocta? jsem normalni obycejna holka.)

    OdpovědětVymazat