pondělí 10. května 2010

Laughing and Smiling

Ahoj všichni!
Nevím o čem mám psát dřív. Asi začnu o návštěvě Pardubic s mamkou a ségrou. Nebudu se ale moc rozepisovat, prostě jsme si to užily a já jsem ráda, že už je H&M konečně otevřené. Úlovky vám ukážu až příště, dnes jen fotky z toho dne.
Jinak momentálně prožívám čas smíchu a dobré nálady po celý den, protože jsme s mojí malou ségrou samy doma. A když nepočítám ranní vstávání v 6 hodin místo 6:30 tak je to skvělé! Tohle nás neuvěřitelně dá dohromady a užijeme si spolu spoustu srandy.
Jak už jsem řekla, žádné dlouhé romány, tady máte pár fotek a já jdu prolítnout vaše blogy a spát.
Takže tedy dobrou noc a pěkný zítřek :)
One of these bracelets is DIY, I'll notice it later..



-TheGabiee

10 komentářů:

  1. Jsi krásná, ta fotka se ségrou je úžasná! Jsem moc ráda, že jsi šťastná :*.

    OdpovědětVymazat
  2. super skvělé kraťasy a ty legíny se mi taktéž líbí .. já mám v černé jen jedny neprůhledné a chtěla bych ještě nějaké průsvitné nejlíp :)

    a to Háem v pardubkách je dobrý? jestli máš teda srovnání s nějakými dalšími :) uvažujeme s přítelem, že bychom se do pardubek podívali o prázdninách tak ať vím :)

    OdpovědětVymazat
  3. aka mila fotka-ty a sestra(sestra to je?:))

    OdpovědětVymazat
  4. Linda: děkuji :) a H&M v Pardubkách....noo holčina na code-of-fashion ho hodnotila spíš záporně, takže když jsem tam v neděli byla tak jsem nečekala nic skvělého, ale náhodou..já byla spokojená! Vybrala jsem si tam 3 věci..a kdyby bylo víc peněz vybrala bych si jich i víc:D Takže určitě se tam zajeďte kouknout;)

    OdpovědětVymazat
  5. Velice moc ti to sluší:) Také jsem ráda že v Pardubkách otevřeli Háemko (poslouchala jsem to na Evropě:)...mám tam babičku a ráda tam nakupuji:))

    OdpovědětVymazat
  6. Krásné, krásné!!! =) Je skvělé, že se síť HáeMek pořád rozšiřuje! Přispívá to k rozšíření stylovější společnosti...=D

    OdpovědětVymazat
  7. Tak ten můj náramek mi přivezl bývalý přítel z Bulharska a viděla jsem ho ještě v Bosně a Hercegovině.. :)

    OdpovědětVymazat