úterý 13. července 2010

Notebook CRASH!

Když se má něco pokazit, tak pořádně! A nejlépe ještě několik věcí najednou. Chtěla jsem napsat článek už mnohem dřív, jenže se mi v pátek rozbil notebook. Vůbec nevím jak ani proč. Zřejmě protestuje nebo tak něco. Naštěstí se panu opravářovi podařilo zachránit všechny fotky a další věci, až na pár filmů a dalších věcí, které mě ale tolik netrápí. Bohužel (ne)kamarád notebook si se mnou dál hraje a pokud ho 5 minut nechám jen tak bez dozoru tak se sekne a nereaguje. Možná už nemůže snést ty vedra. Uznávám, že toho tepla je už moc..ale mně se líbí. Asi jsem divná nebo co. Můj prastrejda včera naměřil 44°. Pěkné:D
V dalších dnech se můžete těšit na nové články, možná nový vzhled a asi i nové přírůstky do SPARKLE-IN-EYE shopu. Objednala jsem si nové "ingredience" a tak budu "vařit řetízky, náramky, prstýnky..."
Tady ještě pár fotek z jednoho dne, kdy jsme se ségrou byly na pizze v Etně a poté jsme chtěly navštívit knihovnu. Ovšem státní svátek knihovnu zavřel a my měly smůlu!
Mějte se krásně
PS: Já už nemám tak nudné prázdniny..jupí!


A konečné mám všechny své poklady pověšené:)

3 komentáře:

  1. Ta pruhovaná taška mi ruší celkovej dojem. Bez ní by to bylo imho lepší. Co třeba nějakou obyč bílou nebo šedou?
    Ale zbytek super. Skvěle letní... a žeru tu barevnou sovu. Jen bych být tebou dala tu bižuterii spíš na nějaký místo, kam se k ní nedostane světlo a vzduch - nejlíp do zip pytlíčků a do krabice. Protože jinak rychle ztrácí lesk a černá.

    OdpovědětVymazat
  2. Adina Perlová: Děkuju za rady:) ..a s tou bižuterii máš možná pravdu..ikdyž to poznám až časem no..měla jsem ji takhle vyvěšenou i v mém minulém pokoji a neplechu to nedělalo..tak nevím :)

    OdpovědětVymazat