neděle 28. února 2010

Čerpám sluneční energii

Včera, když bylo tak krásně, jsem prostě musela popadnout ségru a jít s ní na chvilku do města. Nejdřív jsme se stavili v obchodě koupit nějaké pití, abychom neumřely žízní a bonbónky, abychom neumřeli hlady :P. Bohužel jsme ale vyrazily až kolem 4. hodiny, takže když jsme se dostaly do města, sluníčko už bylo hodně nízko a tolik nehřálo a je to vidět i na fotkách. Ale i přesto jsme si odpoledne užily. Pak jsme ale nutně musely navštívit KFC, jelikož gumová srdíčka moc hlad nezaženou a začla být i trochu zima. Cestou autobusem domů měla ségra zase super náladu, takže na celej autobus vyprávěla různý příhody :D.
Všechno skvělé..ovšem až na ráno, kdy se probudim a ani se nehnu! Prostě to nešlo! Mám uplně zablokovaný krk. Jenže kdyby byl aspoň zablokovanej v poloze normální, já tu hlavu mám v poloze "úklon doleva" takže chodím jako opravdu normální člověk :X :D. A mamka mi zrovna na náladě nepřidala, když mi řekla, že mi to zůstane tak týden..skvělé! Rodiče tvrdí, že to mám z neustálého posedávání u notebooku, já ovšem zastávám názor, že příčinou je hodinové sezení ve škole. Nebo mě ještě napadla kadeřnice, kde jsem byla ve čtvrtek a už tam mě to trochu bolelo, jak jsem musela sedět pořád napřímeně..


Když jsem si kupovala tyto boty, chtěla jsem spíš trochu jiné..měla jsem vytypované jedny z polyvore (už ale nevím značku), co měly místo tkaniček řetízky, ale bylo jasné, že ty bych tady v ČR nenašla a bohužel nešly ani objednat :(. Ale tyhle mám také ráda :)
nedokáže se tvářit normálně :D

Sestřičky umělecká fotka :D

9 komentářů:

  1. Strašně se mi líbí tvoje košile, protože přesně tyhle bych mohla nosit pořád!!

    A taky tenisky, já si sice na ně nepotrpím, ale tyhle jsou podle mě super na běhání po městě a nepůsobí jako klasické "bílé Nike s růžovou fajkou"

    OdpovědětVymazat
  2. taketo spojenie leginy a botasky moc nemusim,uz ma to trosku preslo ale tak zase nevyzera to az tak zle

    OdpovědětVymazat
  3. Máš krásnou košili a boty jsou skvělé mám podobné. Takový boty jsou prostě na nakupování,atd.. ideální a nejpohodlnější. To já si nepotrpím na podpatcích, tak jsou takové botky nejlepší. :) Jo a máš moc krásné vlasy a tvoje ségra má opravdu zajímavý výraz :D

    OdpovědětVymazat
  4. Nat..já tyhle košile můžu nosit taky pořád!! Podle mě dají šmrnc každému outfitu :)

    J. ..přesně :) mám stejný názor..na podpadky taky moc nejsem, nemohla bych na nich chodit celý den..možná že za pár let změnim názor, ale zatím jsem všem "flat" botám věrná :) a mooc děkuju :) ségra má vždy zajímavej výraz :D

    OdpovědětVymazat
  5. na te prvni fotce jsi moc roztomila:)...ten vyraz! a moc se mi libi ta kosile.)

    OdpovědětVymazat
  6. Nice outfit!!!

    barbielaura.com if you want visit my blog and follow me on bloglovin...

    OdpovědětVymazat
  7. koukám další z mého kraje;) Nejsi náhodou z lázní Bohdaneč??mi to tak přijde podle fotek...

    pěkný outfit:)

    OdpovědětVymazat