neděle 25. dubna 2010

Peace Love and Freedom

Už vám můžu napsat, už jsem se totiž konečně dostala u nofashionvictims na poslední stránku. Ano, vážně jsem "prolistovala" všech 180 stránek a dočetla jsem se a doprohlížela až k 28.září 2008. To víte, já si umím vždy najít nějakou jinou zábavu, když se mám učit ;). No takže jsem ani nenafotila potřebné fotky pro ten článek, který jsem chystala..takže se budete muset spokojit s těmi ze včerejšího krásného slunečného dne.
K tomuhle outfitu se mi ale hned v hlavě vyrojí ta včerejší trapná historka. Nevim jestli pro mě nebo spíš pro ty dva kluky. Ale začněme od začátku. Šla jsem, jak často chodím, po našem chodníku cestou od babičky z oběda s mojí psí princeznou (čivava Deli). Nemám tuhle deseti minutovou procházku moc ráda, vždy zatroubí aspoň 2 auta (snad asi neviděli jít po chodníku holku nebo co..), často plná dělníků aj. (ugh..). Dobře tedy, šla jsem a na přechodě mě pouští auto se 2 kluky, jenže hned se auto taky otáčí a jede vedle mě rychlostí mého kroku. V prvních vteřinách mi hlavou blesklo, jestli mě nechtějí naložit a prodat někam do Afghánistánu, naštěstí ta myšlenka hned ustoupila a já byla v klidu :D. Nakonec auto zastavilo a ozvalo se z něj, co je to prý za pejska. (:D) Odpověděla jsem..stejně jako na všech 100 dalších otázek (např. jestli zlobí, jestli by mi utekla, kdybych jí pustila z vodítka apod.). Kluci se zřejmě dost bavili, ale nechápala jsem účel jejich konverzace, tak jsem to celé ukončila větou Jestli dělají průzkum o čivavách nebo co. A naštěstí odjeli..a za troubili. Děsnéé..


It's not just me who loves my bag :D

2 komentáře:

  1. jeej...krasne triko..vaelmi ti pristane...a ta prihoda...priezkum o civavach ma pobavil..a este ze ty a tvoja civava nie ste sami kto lubi tu tasku...prave som sa zamilovala =)

    OdpovědětVymazat
  2. moc se mi líbí to tvoje bolerko:) a pejsek je roztomilej :)
    si vždycky říkám, proč bych těm klukum neudělala radost tim, že jim odpovim na takový stupidní otázky...:D

    OdpovědětVymazat