úterý 27. dubna 2010

Too normal too crazy

Hello!
Čeká vás opět další ne-outfitový článek. To 1) protože prostě čas na focení není a 2) nemám ani "mou fotografku" ..pořád si někde lítá. Jen vám chci sdělit, že se ze mě nejspíš stává blázen. Následující věty jsou snad dostačujícím důkazem.
Za normálních okolností jsem téměř tichá dívka, co by nikdy neublížila ani mouše a nějaké vylomeniny nebo průšvihy jí jsou cizí. A je vidět, že pomalu, ale jistě se to mění. Cha..chtěla jsem vybafnout na chudáka neznámého kluka, který stál na rozviklaném žebříku asi 3 metry nad zemí. Naštěstí mozek nedal povel hlasivkám a kluk si tak dál mohl stát. Bojím se, že příště ten povel příjde.
K určité nenormalitě určitě patří i to, co jsem vám už říkala, že jsem dokázala prohlídnout celé nofashionvictims stránky..hehe :D.
A třetí bod souvisí s druhým. Až tak jsem se zamilovala do Finska (kvůli stylu blogařek, fotkám Helsinek, srandovní finštině a Rebece Bloomwoodové-snad všichni ví proč..) , že jsem si včera půjčila slovník finštiny a odhodlaně se budu samostatně učit:D. Měla jsem z toho takovou radost, když jsem nesla tu knížku, že jsem se do učení výslovnosti vrhla hned na zastávce. Asi si dokážete představit jak se tvářili kolemjdoucí a ostatní, když jsem se usilovně snažila vymáčknout ze sebe to správné písmenko:D. Nepochybně plánuju v příštích 3 letech, si do Helsinek v létě zajet!
Radši končím, mějte se krásně a neblbněte jako já.
TheGabiee

3 komentáře:

  1. love the photos on your blog ! xxnicole

    OdpovědětVymazat
  2. skvělá fotka :) :D

    OdpovědětVymazat
  3. Připomínáš mi mě samotnou učící se holandštinu nebo hebrejštinu...jedno lepší než druhé, ale strašně mě to baví...=D

    OdpovědětVymazat