sobota 13. března 2010

New room in my mind

Vlastně až teď mi všechna ta mamčina slova začla docházet. "Ještě než pojedeme do Itálie(20.3.), přestěhujeme nějaké věci. Ostatní až přijedeme." Abych vás trochu uvedla do děje, už za nedlouho se budeme stěhovat - já, mamka, ségra a naše čivavička. Taťka zůstává na baráku, my se stěhujeme do bytu. Myslím, že už není třeba nic víc vysvětlovat. Slovo "stěhovat se" ve mně vyvolá pocit, že tak trochu jdete do nového života..a až teď mi to dochází, že na to ještě nejsem tak připravená. Vidět tátu jen každý lichý víkend. Ale abych se snažila najít si v tom opět tu lepší stránku: stěhujeme se do místa, kde je vše velmi blízko-příroda i centrum města. Ale na druhou stranu si už nebudu moct vzít sluchátka do uší a jen tak zajít za barák na louku pročistit si hlavu.

Ale abych neodbíhala od toho, co jsem původně chtěla napsat a také uvedla další pozitivní věc - je čas vymyslet si nový pokoj. Ten nový bude o dost menší, ale to si myslím, že nebude tak velký problém. Dřív jsem měla jasný pohled na věc - zebrované tapety, šedá barva stěn a obrazy zeber. Ale nejspíš by mě to dříve či později omrzelo. A tak jsem dnes večer sedla k notebooku a hledám a hledám inspirace. Takže ocením každou radu, nápad nebo odkaz na nějaký web s inspiracemi. Já zatím našla jednu stránku, kde jsou moc hezké nápady :), ale musím hledat dál a dál..

ach úžasná kombinace žluté a černé :))

Takové křeslo mít v pokoji..můj sen :))

..a další překrásné prvky interieru zde: MaterialGirls

5 komentářů:

  1. Nejvíc se mi líbí ten první. S těma tyama ti poc nemomůžu, ale pokuď chceš aby tvůj pokoj vypadala větší tak použij hodně bílou a nebo jsou zajímavé pruhy na stěnu, popřípadě velké zrcadlo. Přeji ti aby sis vyprala krásný pokojík, který by ti tvé stěhování usadnil protože stěhování sama nemám moc v oblibě. Jak si řekla ty, je to tak trochu jako změnit život. :)

    OdpovědětVymazat
  2. The pattern of the last arm chair is so vintage and classic!

    OdpovědětVymazat
  3. J. : zrcadlo plánuju určitě:) Budu mít ve prostřed pokoje sloup a tam plánuju tapety a na jednu stranu to zrcadlo :)

    Wendy: Yes, I know and i love it!

    OdpovědětVymazat
  4. no tie ruzove su strasne krasne...:)

    s takymito vecami neviem pomoct,lebo ani netusim na akych strankach by to mohlo byt

    OdpovědětVymazat
  5. Mrzí mě co se stalo, zlato :( :*.. Jinak ten první pokoj je naprosto překrásnej!

    OdpovědětVymazat